Aanmelden
geen wachtlijst!

Welkom bij team ZaZWelzijn Lous!

7 mei 2018

Even voorstellen! Welkom bij team #ZaZWelzijn Lous!😀

Hallo! Mijn naam is Lous Scheers, sinds 1 mei 2018 werkzaam als jobcoach bij ZaZ Welzijn. Sinds 2011 ben ik werkzaam op het gebied van werk & participatie, een vakgebied waar mijn hart ligt en waar ik me thuis voel. Ik zie graag mensen ontwikkelen zodat ze dichter bij hun doelen komen, variërend van het antwoord op de vraag ‘wie ben ik en wat kan ik’ tot het vinden en behouden van een passende baan of opleiding. Het bereiken van deze doelen zorgt voor eigenwaarde, geluk en zelfstandigheid, iets wat ik iedereen van harte gun. Als jobcoach ondersteun ik iemand graag om deze doelen te bereiken. In mijn dagelijks leven ben ik graag bij mijn vrienden, ik bak graag, speel piano en kijk graag spannende films. Als je meer van me wilt weten, hoor ik dat graag. Tot snel!