Ik wil mij aanmelden / Client aanmelden

Succesverhalen

Malinda aan het werk bij Hardicraft na deelname aan WERKFIT Hengelo

Het verhaal van Malinda

Succesverhaal Malinda waarbij zij in verschillende trajecten (modulair traject en werk fit) is begeleid naar regulier werk. 

April 2019 melde Malinda zich enigszins nerveus bij ZaZ Welzijn. Ze had bij haar arbeidsdeskundige gevraagd om een vrouwelijke jobcoach, en daar was Frank. Na enige bedenktijd ging ze toch akkoord. Het vertrouwen van Malinda had in het verleden een flinke deuk opgelopen en daarbij speelden een aantal zaken waardoor zij zichzelf het liefste verstopte en wegliep van zaken. Het heeft tijd nodig gehad om kennis te maken en vertrouwen op te bouwen. Malinda gaat behandeling volgen om grip te krijgen op de angsten die zij ervaart. In februari 2020 kan zij starten bij WERKFIT Hengelo (een samenwerking tussen ZaZ Welzijn en Hardicraft). Door corona is zij hier langer dan verwacht, maar dit is een geweldige keuze geweest. Haar zelfvertrouwen en eigenwaarde groeide. Malinda neemt in maart dit jaar de stap om in een werkervaringsplaats te starten bij de SweetyCakeShop. Ook hier zet ze mooie stappen en behaalt ze de doelen die gesteld zijn betreft het vergroten van zelfvertrouwen, samenwerken en uitdagingen aangaan. Begin juni komt er onverwacht een telefoontje van de eigenaresse van Hardicraft. Ze kan wel iemand gebruiken en medewerkers hebben unaniem de naam van Malinda laten vallen. Per juni is Malinda dan ook voor 24 uur per week in dienst bij Hardicraft. Ze zit hier helemaal op haar plek!!  

Kimberley volwaardig aan het werk als schilder

Het verhaal van Kimberley

Succesverhaal Kimberley waarbij ambulante ondersteuning is gecombineerd met een traject naar werk (Jobcoaching).

December 2018 loopt er een jongedame bij ons binnen. Getekend door het leven en gehard door nare ervaringen. In de hulpverlening beschrijven we deze problematiek ook wel als multi problem. Volgens de ZaZ werkwijze heeft Kimberley ondersteuning ontvangen van zowel een Sociaal Werker als ook een Jobcoach. Inzet waar nodig door de juiste professional. Hierdoor zeer effectief, waardoor Kimberley al enige tijd geen ondersteuning meer van ons ontvangt en het haar zelfs is gelukt om volledig uit de Wajong te komen.