Aanmeldingen

Voor wie?

ZaZ Welzijn is er voor alle mensen die problemen hebben in het dagelijks leven. Deze problemen kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met uw gezondheid, het huishouden, financiën en/of zelfstandig wonen/leven. Ook kan het zijn dat u graag weer mee wilt doen in de maatschappij, maar dat u dit alleen niet lukt.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden waar ZaZ Welzijn u bij kan helpen. Samen met u gaan we aan de slag en kijken we waar u allemaal hulp bij nodig heeft. ZaZ Welzijn heeft als einddoel school, vrijwilligerswerk of een betaalde baan (arbeidsparticipatie). Dit kan ook betekenen dat u een aangepaste daginvulling/dagbesteding heeft, waarbij rekening wordt gehouden met uw gezondheidsproblemen (bijvoorbeeld een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek).

img

Het verhaal van André:

Aan ZaZ Welzijn heb ik veel te danken. Mijn sociaal werkster heeft zoveel inzet getoond, dat mijn leven weer op de rails loopt. Onder andere zet zij zich 100% in voor administratieve zaken, zoals met de gemeente. Ook heb ik steun aan mijn jobcoach, die ik eveneens van ZaZ Welzijn heb, die altijd bereikbaar is als het om werk gaat. Zo kan ik bijvoorbeeld bij haar aankloppen als ik op het werk tegen problemen aan loop. Al met al is ZaZ Welzijn een echte aanrader: vriendelijk, een luisterend oor hebben, behulpzaam en doorzettingsvermogen.

Ons werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Haaksbergen, Losser, Oldenzaal, Borne, Hellendoorn, Hof van Twente, Rijssen-Holten, Wierden, Twenterand, Dinkelland en Tubbergen.

Als u kiest voor onze hulp

Ontvangt u hulp van deskundige en betrokken professionals. Ons team bestaat uit Sociaal werkers en Jobcoaches. Ligt uw hulpvraag ook op het gebied van meedoen in de maatschappij dan is uw Sociaal werker gekoppeld aan een Jobcoach. ZaZ Welzijn vindt het belangrijk dat iedere professional doet waar hij of zij goed in is. Voor u betekent dit het beste resultaat!

Wat kost onze hulp?

Voor de hulp van ZaZ Welzijn kan het zijn dat u een eigen bijdrage moet betalen. Soms krijgt u onze hulp dus helemaal vergoed en soms moet u een bijdrage betalen. Wij zoeken dit samen met u uit of vraag ons naar de mogelijkheden.