Aanmelden
geen wachtlijst!

Voor wie?

ZaZ Welzijn is er voor alle mensen die problemen hebben in het dagelijks leven. Deze problemen kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met uw gezondheid, het huishouden, financiën, zelfstandig wonen/leven of op het gebied van werken. Ook kan het zijn dat u graag weer mee wilt doen in de maatschappij, maar dat u dit alleen niet lukt.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden waar ZaZ Welzijn u bij kan helpen. Samen gaan we aan de slag en kijken we waar u allemaal hulp bij nodig heeft. ZaZ Welzijn heeft als einddoel: school, vrijwilligerswerk, een betaalde baan of het behoud van uw betaalde baan (arbeidsparticipatie). Er wordt indien nodig, gekeken naar (mogelijke) gezondheidsproblemen, zodat men hier rekening mee kan houden.

img

Het verhaal van André:

Aan ZaZ Welzijn heb ik veel te danken. Mijn sociaal werkster heeft zoveel inzet getoond, dat mijn leven weer op de rails loopt. Onder andere zet zij zich 100% in voor administratieve zaken, zoals met de gemeente. Ook heb ik steun aan mijn jobcoach, die ik eveneens van ZaZ Welzijn heb, die altijd bereikbaar is als het om werk gaat. Zo kan ik bijvoorbeeld bij haar aankloppen als ik op het werk tegen problemen aan loop. Al met al is ZaZ Welzijn een echte aanrader: vriendelijk, een luisterend oor hebben, behulpzaam en doorzettingsvermogen.

Ons werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Haaksbergen, Losser, Oldenzaal, Borne, Hellendoorn, Hof van Twente, Rijssen-Holten, Wierden, Twenterand, Dinkelland en Tubbergen.

Als u kiest voor onze hulp

Ontvangt u hulp van deskundige en betrokken professionals. Ons team bestaat uit sociaal werkers, jobcoaches en loopbaanadviseurs. Ligt uw hulpvraag zowel op het gebied van wonen en werken, dan wordt een sociaal werker gekoppeld aan een jobcoach. ZaZ Welzijn vindt het belangrijk dat iedere professional doet waar hij of zij goed in is. Voor u betekent dit het beste resultaat!

Wat kost onze hulp?

Dit is afhankelijk van uw hulpvraag. Heeft u een zorgvraag, dan wordt uw hulp meestal vergoed door de gemeente waar u woont. Heeft u een uitkering van het UWV? Dan betaalt het UWV in de meeste gevallen een traject bij ZaZ Welzijn. Maar ook uw werkgever is vaak bereid om een traject voor u te betalen als u dit nodig heeft. Vraag ons naar de mogelijkheden.