Aanmelden
geen wachtlijst!

Welkom Ellen in team ZaZWelzijn!

8 mei 2018

Even voorstellen! Ennnn welkom Ellen in team #ZaZWelzijn!

Hey hallo! Mijn naam is Ellen Oudehinken, sinds 1 mei 2018 werkzaam Sociaal Werker bij ZaZ Welzijn. Na het behalen van mijn Sociaal Pedagogisch Werker diploma in 2007 ben ik met veel enthousiasme gestart binnen hulpverleningsland. Na enige jaren werken besloot ik mijn kennis te verdiepen met de opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, waarna ik mijn roeping vond in de ambulante hulpverlening. Met een open en nieuwsgierige blik kijk ik telkens weer naar ieder uniek mens, met zijn of haar persoonlijke verhaal of omstandigheden. Ik ben altijd op zoek naar de verbinding en probeer mensen waar mogelijk te helpen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Hoe gaaf is dat?! Dit maakt dat ik de leukste baan heb die er bestaat! Verder houd ik van lezen, schilderen, muziek en alles wat met gezelligheid te maken heeft. Meer weten? Neem gerust contact op!