Aanmelden

Recensies Cliënten

Susan

Frank heeft mij begeleid naar een betaalde baan, dit was absoluut niet makkelijk.

Op het moment dat ik met Frank ik contact kwam was ik een alleen staande moeder van 2 kinderen waarvan 1 met een beperking en was ik dus gebonden aan de tijden van de speciale opvang.

Dit waren alleen nog maar praktische “hindernissen”.

Daarnaast speelde er ook nog emotionele belastbaarheid mee en hier in heb ik dan ook het meeste aan Frank gehad, hij heeft met mij mee gedacht in oplossingen maar is ook opgekomen voor mij naar opdrachtgevers toe en heeft mijn grenzen altijd bewaakt.

Maar het gene wat mij het meeste heeft geholpen in het traject is dat Frank altijd heeft geloofd in mijn kwaliteiten en heeft mij hier in ook altijd aangemoedigd.

Dit is het gene geweest wat mij de kracht heeft gegeven om na een paar niet gelukte pogingen d.m.v. mijn thuis situatie, niet op te geven en door te zetten.

Ik kon altijd even bellen met vragen of advies en even terug vallen in een veilige haven waar er werd mee gedacht en veroordeeld.

Dankzij Frank heb ik nu een werkplek gevonden die rekening houd met mijn thuis situatie, waar mijn kwaliteiten worden gezien en ik gewaardeerd word als collega.

Het is voor mij dan ook positief maar tegelijker tijd ook jammer om dit traject af te sluiten.

Lees meer...

Geertje

Zeer tevreden over Ronald,goed bereikbaar,goede begeleiding.

 

 

 

Lees meer...

Aron

Ik heb erg veel hulp gekregen van: Frank, Esther Vuurboom, en Melissa.
Esther en Melissa hebben mij heel veel geholpen met het tenboven komen van mijn problemen en het helpen met aanvragen van beschermd wonen.
Frank heeft mij ook veel geholpen met het zoeken van een tijdelijke vrijwillegers baan en het zoeken naar een passende PMTer.
We hadden al een hele tijd last met dit soort zaken maar toen Frank in beeld kwam ging het heel erg snel met regelen van alles, later kwamen Esther en Melissa in beeld en ze hebben mij erg veel geholpen met het begrijpen van mijzelf en het aanvragen van beschermd wonen!
Over het algemeen een goede organisatie!
Ben erg tevreden met alles wat er is gebeurt.

Lees meer...

Saskia

Wat fijn dat ik al bijna 2 jaar Maybritt in mijn leven heb, ondanks ons grote leeftijdsverschil kan ik alles met haar bespreken, we leren van elkaar.

Maybritt krijgt van mij een dikke duim 👍🏾

Lees meer...

Jochem

Ik ben blij met alle hulp die ik van Melissa krijg. Melissa helpt mij erg goed en ziet ook goed wat ik nodig hebt.  Het is een fijne organisatie.

 

 

Lees meer...

Laat een recensie achter: