Ik wil mij aanmelden / Client aanmelden

Recensies Cliënten

Aron

Ik heb erg veel hulp gekregen van: Frank, Esther Vuurboom, en Melissa.
Esther en Melissa hebben mij heel veel geholpen met het tenboven komen van mijn problemen en het helpen met aanvragen van beschermd wonen.
Frank heeft mij ook veel geholpen met het zoeken van een tijdelijke vrijwillegers baan en het zoeken naar een passende PMTer.
We hadden al een hele tijd last met dit soort zaken maar toen Frank in beeld kwam ging het heel erg snel met regelen van alles, later kwamen Esther en Melissa in beeld en ze hebben mij erg veel geholpen met het begrijpen van mijzelf en het aanvragen van beschermd wonen!
Over het algemeen een goede organisatie!
Ben erg tevreden met alles wat er is gebeurt.

Lees meer...

Saskia

Wat fijn dat ik al bijna 2 jaar Maybritt in mijn leven heb, ondanks ons grote leeftijdsverschil kan ik alles met haar bespreken, we leren van elkaar.

Maybritt krijgt van mij een dikke duim 👍🏾

Lees meer...

Jochem

Ik ben blij met alle hulp die ik van Melissa krijg. Melissa helpt mij erg goed en ziet ook goed wat ik nodig hebt.  Het is een fijne organisatie.

 

 

Lees meer...

Assiatu Kamara

Azra helps me good ,she is very  patient I appreciate her for that for.

Lees meer...

José

Ik ben super blij met de hulp van Stephanie. Dankzij haar ondersteuning maak ik weer stappen op de arbeidsmarkt en helpt ze me daar waar ik vastloop. Ze helpt me patronen herkennen en daarop te anticiperen. Ze weet de juiste vragen te stellen en laat je zelf goed nadenken over de oplossingen. Kom je er niet uit zal ze een helpende hand bieden. Kortom ik ben enorm tevreden over de hulp die ik van haar ontvang.

Lees meer...

Laat een recensie achter: