Aanmelden

Recensies Cliënten

Roel over Ingrid (en Frank)

Ik heb een hele tijd bij een andere instantie gezeten, (veel) te lang eigenlijk. Via via werd mij ZAZ aan geraden. Nu krijg is dus hulp van ZAZ, binnen een fractie van de tijd ben ik al veel verder gekomen – zo goed als een baan terwijl ik hier al jaren lang naar op zoek was. Niet alleen door Ingrid maar ook door Frank (die reeds een andere baan heeft).

Naast dat het dus goede resultaten heeft, zijn Ingrid en Frank echt heel aardig en nemen ze de tijd voor je.

Lees meer...

Louise

Ik wordt begeleid door Ingrid in mijn werk fit traject. Wat een enthousiaste job coach, nuchter en vol humor. Door haar veel ervaring en grote netwerk kan ze veel mogelijkheden bedenken en creëren. Ik ben erg blij met haar als coach

Lees meer...

Charlie

Fijne begeleiding van Ingrid jobcoach. Luistert echt naar je en helpt mij mijn sterke kanten te uitte, ook door oefeningen te doen zoals houdingen aannemen en leren communiceren, hier had ik moeite mee maar zij weet de juiste technieken en weet dit op mij over te brengen door samen te oefenen.

Lees meer...

Jordy

Mijn hulp bij ZaZ komt momenteel van Ingrid. Vanaf het begin heb ik al een goede connectie met Ingrid. Ze denkt graag mee en niks is haar te veel gevraagd. Laatst ging ze bijvoorbeeld met me mee naar een bezwaargesprek bij het UWV.

Ik merk dat ik het erg fijn vind dat ik echt ‘gezien’ word. Je bent geen nummertje maar de mensen bij ZaZ willen je echt verder helpen. Mocht je dus twijfelen om contact op te nemen met ZaZ, zou ik het zeker doen.

Lees meer...

Petra

Ik ben na mijn Burn-out bij ZAZ gekomen om . Ik kreeg goede handvaten en begeleiding om stapsgewijs mijn werk weer op te pakken. Ingrid liet mij mijn eigen valkuilen zien en gaf mij goede tips om te vorkomen dat ik weer opnieuw uitval . Ik ben blij dat ik de stap gezet heb.

Ze zijn erg professioneel, goede communicatie en erg vriendelijke en begripvol.

Top organisatie  !

Lees meer...

Laat een recensie achter: