Recensies

Raymond

 

Mijn begeleidster (Zjoske) en jobcoach (Ingrid) zijn alle twee super vrouwen! Ze helpen mij allebei heel goed en luisteren goed en denken mee. Als ik een probleem heb lost één van de twee of allebei ze voor mij op.  Graag wil ik dan ook vermelden dat ik hun dienstverlening als zeer positief ervaar!

Graag wil ik ook vermelden dat je je niet hoeft te schamen om hulp te zoeken. Eerst had ik daar ook moeite mee maar ik ben blij dat ik hulp heb gezocht.

Lees meer...

eszt

een hele goeie begeleiding en ze helpen jou met alles wat je moete mee hebt

Lees meer...

K.

  • Ik vind ZaZ super. Ik heb er al zoveel aan gehad en zijn zo begaan met je en bieden hulp waar maar nodig.
  • Ik heb nu Zjoske als hulpverlener, wat een fijne meid( vrouw).
  • ondanks ons groot leeftijdsverschil heeft zij zoveel te bieden en helpt zij mij met instanties , gesprekken over terugkomende problemen en geeft super goede feedback .
  • Zjoske is een heerlijk rustig en orderd mijn chaos in mijn hoofd, waardoor ik dan weer verder kan.
  • Bedankt ZaZ ( Zjoske), grote AANRADER!!!
Lees meer...

Tom nijholt

De begeleiding die ik krijg is perfect en helemaal op maat, een betere begeleider had ik niet kunnen wensen hele fijne omgang en hulp waar het nodig is.

Lees meer...

Saskia deBT

Ik heb sinds een paar maanden Maybrit als maatschappelijkwerkster, ze kwam in de eerste instantie alleen de intake doen en door de Corona is alles een beetje anders gelopen dan de planning was. Ik behoorde tot de risicogroep en durfde thuis niemand te ontvangen, vanaf dat moment heb ik wekelijks telefonisch contact met Maybrit. En ik ben super blij met haar, ondanks ons behoorlijke leeftijdsverschil kan ik al mijn verhalen bij haar kwijt, voor mij is ze een grote steun, ze is nog in opleiding maar ze is nu al een hulpverlener zoals je verwacht: een luisterend oor, geen vooroordelen en geeft om mensen. Dikke pluim vanaf deze kant 💐

Lees meer...

Laat een recensie achter: