Aanmelden
geen wachtlijst!

Recensies Cliënten

Louise

Ik wordt begeleid door Ingrid in mijn werk fit traject. Wat een enthousiaste job coach, nuchter en vol humor. Door haar veel ervaring en grote netwerk kan ze veel mogelijkheden bedenken en creëren. Ik ben erg blij met haar als coach

Lees meer...

Charlie

Fijne begeleiding van Ingrid jobcoach. Luistert echt naar je en helpt mij mijn sterke kanten te uitte, ook door oefeningen te doen zoals houdingen aannemen en leren communiceren, hier had ik moeite mee maar zij weet de juiste technieken en weet dit op mij over te brengen door samen te oefenen.

Lees meer...

Jordy

Mijn hulp bij ZaZ komt momenteel van Ingrid. Vanaf het begin heb ik al een goede connectie met Ingrid. Ze denkt graag mee en niks is haar te veel gevraagd. Laatst ging ze bijvoorbeeld met me mee naar een bezwaargesprek bij het UWV.

Ik merk dat ik het erg fijn vind dat ik echt ‘gezien’ word. Je bent geen nummertje maar de mensen bij ZaZ willen je echt verder helpen. Mocht je dus twijfelen om contact op te nemen met ZaZ, zou ik het zeker doen.

Lees meer...

Petra

Ik ben na mijn Burn-out bij ZAZ gekomen om . Ik kreeg goede handvaten en begeleiding om stapsgewijs mijn werk weer op te pakken. Ingrid liet mij mijn eigen valkuilen zien en gaf mij goede tips om te vorkomen dat ik weer opnieuw uitval . Ik ben blij dat ik de stap gezet heb.

Ze zijn erg professioneel, goede communicatie en erg vriendelijke en begripvol.

Top organisatie  !

Lees meer...

Susan

Frank heeft mij begeleid naar een betaalde baan, dit was absoluut niet makkelijk.

Op het moment dat ik met Frank ik contact kwam was ik een alleen staande moeder van 2 kinderen waarvan 1 met een beperking en was ik dus gebonden aan de tijden van de speciale opvang.

Dit waren alleen nog maar praktische “hindernissen”.

Daarnaast speelde er ook nog emotionele belastbaarheid mee en hier in heb ik dan ook het meeste aan Frank gehad, hij heeft met mij mee gedacht in oplossingen maar is ook opgekomen voor mij naar opdrachtgevers toe en heeft mijn grenzen altijd bewaakt.

Maar het gene wat mij het meeste heeft geholpen in het traject is dat Frank altijd heeft geloofd in mijn kwaliteiten en heeft mij hier in ook altijd aangemoedigd.

Dit is het gene geweest wat mij de kracht heeft gegeven om na een paar niet gelukte pogingen d.m.v. mijn thuis situatie, niet op te geven en door te zetten.

Ik kon altijd even bellen met vragen of advies en even terug vallen in een veilige haven waar er werd mee gedacht en veroordeeld.

Dankzij Frank heb ik nu een werkplek gevonden die rekening houd met mijn thuis situatie, waar mijn kwaliteiten worden gezien en ik gewaardeerd word als collega.

Het is voor mij dan ook positief maar tegelijker tijd ook jammer om dit traject af te sluiten.

Lees meer...

Laat een recensie achter: