Aanmelden

Recensies Cliënten

Ruud

Goede ambulante begeleiding op maat van Iris,

Heldere communicatie bijv. als een afspraak verzet moet worden

Een afspraak kan in overleg altijd gepland worden waar het beste uitkomt of dit nou thuis of bij een van de ZAZ welzijn kantoren is.

Is er echt iets aan de hand of dringend?

Tussen de afspraken door kan ze met tips via  Whatsapp of een kort belletje me helpen.

Vraagt goed door en denkt mee aan oplossingen waar nodig en mogelijk

Bedankt.

 

Lees meer...

Roel over Ingrid (en Frank)

Ik heb een hele tijd bij een andere instantie gezeten, (veel) te lang eigenlijk. Via via werd mij ZAZ aan geraden. Nu krijg is dus hulp van ZAZ, binnen een fractie van de tijd ben ik al veel verder gekomen – zo goed als een baan terwijl ik hier al jaren lang naar op zoek was. Niet alleen door Ingrid maar ook door Frank (die reeds een andere baan heeft).

Naast dat het dus goede resultaten heeft, zijn Ingrid en Frank echt heel aardig en nemen ze de tijd voor je.

Lees meer...

Edu

Ik ben heel erg tevreden over Ingrid en ik voel mij op mijn gemak bij haar, ze helpt mij nu met reïntegreren omdat ik tijdens mijn ptss-revalidatie in beweging wil blijven en niet stil wil blijven staan.

Lees meer...

Louise

Ik wordt begeleid door Ingrid in mijn werk fit traject. Wat een enthousiaste job coach, nuchter en vol humor. Door haar veel ervaring en grote netwerk kan ze veel mogelijkheden bedenken en creëren. Ik ben erg blij met haar als coach

Lees meer...

Charlie

Fijne begeleiding van Ingrid jobcoach. Luistert echt naar je en helpt mij mijn sterke kanten te uitte, ook door oefeningen te doen zoals houdingen aannemen en leren communiceren, hier had ik moeite mee maar zij weet de juiste technieken en weet dit op mij over te brengen door samen te oefenen.

Lees meer...

Laat een recensie achter: