Aanmelden
geen wachtlijst!

Ik ben nu ongeveer 4~5 jaar in beeld bij ZaZ Welzijn en heb geen betere hulp kunnen wensen. Niet alleen ben ik geholpen door mijn huidige begeleidster Babet, maar ook door mijn vorige begeleidsters: Marijke en Eva. Over het algemeen hebben ze allemaal hetzelfde effect gehad bij mij. Een stok achter de deur om mij te motiveren verder te komen. Marijke had een wat strengere aanpak, welke toen ook zeker nodig was. Eva hield mij later goed staande en Babet zet datzelfde werk lekker voort.

In de 10 jaar dat ik zorg nodig gehad heb, heb ik geen organisatie gevonden die zo fijn mee werkt als ZaZ Welzijn. De begeleiders hebben begrip voor de situatie maar geen overmatig medeleven dat de situatie alleen maar in de handen speelt. Ze weten van doorpakken en letten goed op, zelfs achter de schermen. Ze zetten je aan het werk, zonder teveel druk en stress en zorgen dat je vooruit blijft gaan.

Niet alleen dank aan mijn huidige begeleidster Babet, maar ook aan alle anderen die met mij gewerkt hebben in het verleden zoals Eva, Marijke en velen van wie ik de naam waarschijnlijk vergeten ben!