Aanmelden
geen wachtlijst!

Frank heeft mij begeleid naar een betaalde baan, dit was absoluut niet makkelijk.

Op het moment dat ik met Frank ik contact kwam was ik een alleen staande moeder van 2 kinderen waarvan 1 met een beperking en was ik dus gebonden aan de tijden van de speciale opvang.

Dit waren alleen nog maar praktische “hindernissen”.

Daarnaast speelde er ook nog emotionele belastbaarheid mee en hier in heb ik dan ook het meeste aan Frank gehad, hij heeft met mij mee gedacht in oplossingen maar is ook opgekomen voor mij naar opdrachtgevers toe en heeft mijn grenzen altijd bewaakt.

Maar het gene wat mij het meeste heeft geholpen in het traject is dat Frank altijd heeft geloofd in mijn kwaliteiten en heeft mij hier in ook altijd aangemoedigd.

Dit is het gene geweest wat mij de kracht heeft gegeven om na een paar niet gelukte pogingen d.m.v. mijn thuis situatie, niet op te geven en door te zetten.

Ik kon altijd even bellen met vragen of advies en even terug vallen in een veilige haven waar er werd mee gedacht en veroordeeld.

Dankzij Frank heb ik nu een werkplek gevonden die rekening houd met mijn thuis situatie, waar mijn kwaliteiten worden gezien en ik gewaardeerd word als collega.

Het is voor mij dan ook positief maar tegelijker tijd ook jammer om dit traject af te sluiten.