Aanmelden
geen wachtlijst!

In eerste instantie dacht ik daar heb je weer zo’n bureau dat moet onderzoeken wat ik nog kan en hoe dat dan in te vullen. Dit had ik namelijk bij het T’ Roessing al 2 x doorstaan.

Ook hier werd voor mij duidelijk dat mijn energie huishouding echt een probleem is, waar ik mij niet overheen kan zetten. Er wordt goed gekeken wat iemand graag wil, kan en waar ze van opbloeien en wat dus een stukje positieve energie oplevert.

Heb bij hun een plek gekregen in de creatief groep (soort van stage) en dat was heel leuk ik bloeide weer iets op tot het moment dat dit stopte omdat ik alleen overbleef. Hoop dat er in de toekomst mensen zijn die hieraan mee willen doen, het is ontzettend leuk om voor de werkplekken leuke dingen te creëren en een plek te geven binnen het ZaZ gebouw.

Dus mensen schroom niet en meld je aan bij Sylvia of Marijke zodat we weer door kunnen met een gezellige groep mensen die het leuk vind dingen te ontwerpen/maken en dat kan echt van alles zijn. Schilderijen tot kaarten of misschien iets wat jij leuk vind om te doen.