Aanmelden
geen wachtlijst!

ZaZ Welzijn is na mijn mening een goede instantie met goede maatschappelijke werkers die de welzijn van de mens serieus nemen en er alles aan doen binnen hun macht om je te helpen. Dat de bureaucratie in Nederland zwaar gefaald heeft kunnen zij niks aan doen. Maar ze ondersteunen en begeleiden je op een super fijne manier om je hoofd koel te houden waneer deze heet(Ma3seb) is. Zonder hun assistentie was ik al lang eerder geneigd verkeerde keuzes te maken en de zware criminaliteit in te stappen omdat de gemeente al 9 maanden lang geen uitkering wilt toe kennen. Dus van mij krijgen ze een dikke Tien.

Zij kunnen niks aan onze problemen doen echter kunnen zij er wel voor zorgen dat je je problemen niet alleen onder ogen hoeft te zien en er tegen hoeft te vechten. Met hun ambulante begeleiding zul je stapsgewijs door je problemen komen. 

Dikke S.O (shout out) naar Sylvia, Marijke en Manouk. De drie musketiers 1 voor allen en allen voor 1. Ik sta trouwens nog steeds onder begeleiding en het is super fijn scheelt mij behoorlijk wat stress en druk in me hoofd dus ik ben ze super dankbaar! 

Good job team keep up the good work.