Aanmelden
geen wachtlijst!

Loopbaanadvies

(ontwikkeladviestraject)

Door corona verandert het werk nog sneller. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs banen die verdwijnen. Ook in Twente! Om werkenden en werkzoekenden zich hierop voor te laten bereiden biedt NL leert door vanaf 1 december gratis ontwikkeladvies voor iedereen. Van zzp’ers en zelfstandig ondernemers tot werkenden en werkzoekenden. Je kunt dit loopbaanadvies ontvangen bij ZaZ Welzijn.

Wat is onze werkwijze?

Het ontwikkeladviestraject start voor iedereen met een arbeidsmarktscan. Een ontwikkeladviestraject is voor zowel werkenden als niet werkenden en zal het verdere traject voor iedereen anders worden ingevuld. Voor werkenden kan er bijvoorbeeld gekeken worden of de huidige werkplek nog steeds passend is. Voor niet-werkenden wordt er gekeken waar je naar toe wil en de actuele mogelijkheden daarvoor. Hier zullen opdrachten en gesprekken voor worden ingezet. Omdat het maatwerk is, zal het traject voor iedereen uniek zijn.

Aan het einde van het traject ontvang je een ontwikkeladvies op maat met concrete handvatten waarmee je aan de slag kunt. Meld je snel aan wanneer je denkt dat dit ook iets voor jou is!

Meld je snel aan wanneer je denkt dat dit ook iets voor jou is!