Recensies

Ingeborg

In eerste instantie dacht ik daar heb je weer zo’n bureau dat moet onderzoeken wat ik nog kan en hoe dat dan in te vullen. Dit had ik namelijk bij het T’ Roessing al 2 x doorstaan.

Ook hier werd voor mij duidelijk dat mijn energie huishouding echt een probleem is, waar ik mij niet overheen kan zetten. Er wordt goed gekeken wat iemand graag wil, kan en waar ze van opbloeien en wat dus een stukje positieve energie oplevert.

Heb bij hun een plek gekregen in de creatief groep (soort van stage) en dat was heel leuk ik bloeide weer iets op tot het moment dat dit stopte omdat ik alleen overbleef. Hoop dat er in de toekomst mensen zijn die hieraan mee willen doen, het is ontzettend leuk om voor de werkplekken leuke dingen te creëren en een plek te geven binnen het ZaZ gebouw.

Dus mensen schroom niet en meld je aan bij Sylvia of Marijke zodat we weer door kunnen met een gezellige groep mensen die het leuk vind dingen te ontwerpen/maken en dat kan echt van alles zijn. Schilderijen tot kaarten of misschien iets wat jij leuk vind om te doen.

Lees meer...

Stefan Aalderink

Ik heb een gesprek gehad binnen iemand van gemeente (Anoniem). Dat vroeg mij naar mijn ervaring met ZaZ Welzijn.
Dit is mijn oprechte mening en vind het niets meer dan gepast dat ik dit hier ook neerzet.

“Ik ben zeer tevreden met ZaZ Welzijn. Mevr van Esch heeft diepgaande kennis over het Autisme Spectrum Stoornis. Dat is al een enorme pré voor mij. Verder is het contact tussen ons niet diepgaand op een sociaal niveau, dit helpt mij beter te kunnen functioneren en laat mij niet afleiden van onze kerntaken. Ze is oprecht nieuwsgierig en geïnteresseerd maar tot in hoeverre ik dit aan wil geven. Dit voelt uitermate goed aan.

Ze is behulpzaam en maakt tijd & ruimte als ik contacten heb met instanties en gaat, waar nodig, mee. Laat mij mijn eigen zegje doen maar probeert mij te leiden in de contacten. Haar aansturing is uitermate professioneel en ik heb het gevoel dat ze een echt goede hulpverlener is (als dit al de correcte term ervoor is).

Na wat mindere ervaring binnen het GGZ is Marijke van Esch van ZaZ Welzijn een fijn en adequaat persoon wier hulp ik uitermate waardeer.
Heel erg bedankt voor het koppelen van mij aan hun.”

Lees meer...

Laat een recensie achter: