Recensies

Monique

ik ben monique heb altijd ondersteuning gehad van zaz welzijn enschede maar helaas verhuisd naar een andere stad en daar de ondersteuning niet voort kon zetten wat ik heel jammer vind heb hele goede ervaringen gehad met de dames van zaz welzijn enschede en hoop ook de toekomst nog wel kontakt te hebben met ze hele fijne ervaringen en behulpzaam heden meer kan ik niey zeggen super geregeld allemaal

Lees meer...

Vervelend Ventje

Wat zaz voor mij allemaal hebben gedaan is geweldig. Marijke heeft me goed ondersteund naar het zoeken van een baan. Beloftes die marijke mij heeft gemaakt is ze ook voor 200% nagekomen. Over Marijke kan ik zeggen ze is een echte topper. En dan hebben we de geweldige Sylvia. Ze heeft mij goed geholpen om samen een oplossing te zoeken naar mijn financiele situatie waar ik haar dankbaar voor ben. Ook heeft ze me geweldig geholpen ivm me dochtertje voor alle vragen of problemen kon ik bij baar terecht zelfs buiten kantoor uren.

Hierbij wil ik Sylvia en Marijke super bedanken voor wat ze allemaal voor mij hebben betekent en gedaan.Deze 2 vrouwen mogen met recht toppers worden genoemd want dat zijn ze.

Sylvia Marijke hartstikke bedankt voor de goede zorgen.

Lees meer...

Laat een recensie achter: