Aanmelden

Recensies Cliënten

Theo

Ik ben zeer tevreden met de hulp van Melissa en Karin. Ze helpen me overal mee. Ik ben blij met hun aanwezigheid en dat ze iedere week komen.

Lees meer...

Brigit

Ben superblij met de juiste begeleiding die ik krijg via ZAZ welzijn. Karin is een topper en weet precies hoe ze met mij om moet gaan. Eindelijk iemand die mij serieus neemt en naar mij luisterd. En die mij weer met beide benen op de grond zet, mocht ik weer allerlei problemen in mijn  koppie hebben.

Lees meer...

K

  • Ik ben zo blij met Zjoske.
    zij heel professioneel, duidelijk en empathisch.
  • zij is er altijd voor mi en helpt mij echt mijn chaos in mijn hooft te structuren(wat niet makkelijk is😉).
  • zij koppelt alle informatie terug en zij erkennt,als het niet goed met mij gaat . Het ventileren en goed luisteren helpt mij enorm.
  • Daarbij heeft een heel lief en eerlijk karakter en ik vertrouw haar volledig.
  • Dus al met al een topper, heel erg blij mee, dank je wel voor jouw goede zorg!!❤️

Lees meer...

Jeffrey

Hallo allemaal ik ben Jeffrey en zit nu al bijna 4 jaar bij zaz welzijn ik ben begonnen met een folder van zaz welzijn in mijn Hand en stond op straat na 2 jaar heb ik eindelijk een onder dak en vast werk bij de dcw eindelijk weer sociale contacten op gebouwd dus eindelijk mijn leven weer op de rit dankzij melissa oonk arjan asrha Simon manouk dus ik zou iedereen aanraden om ook je hulp en ondersteuning te zoeken bij zaz welzijn het zijn vakbekwaamd correct lief sociaal schappelijke mensen die er altijd voor je zijn en de tijd nemen voor je ze gaan elk probleem aan en zien het als een uitdaging en het lukt altijd om het op te lossen ze laten je ook heel veel zelf doen want daar staan ze ook voor zaz = zelf aan zet je leerd er zelf ook nog van hulp nodig met zaz welzijn ik zeg met trots heid niet twijfelen maar doen ze helpen je bij alles niks is hun te dol en je hebt je leven weer op de rit in no time althans dat is mijn ervaring na 4 jaar

Lees meer...

Kristy

Ik ben heel blij met de goede hulp wat ik van Azra ontvang! Ze is echt een topper

Lees meer...

Laat een recensie achter: